For et par uker siden var nyhetsbildet i USA dominert av den nest største jackpoten i historien, nemlig en premiesum på hele 758 000 000 dollar. Potten som brøt alle rekorder ble utbetalt av Powerball, og siden nyheten nådde nyhetsaviser og TV-stasjoner har amerikanere flokket seg til butikker for å kjøpe billetter til neste jackpot-utbetaling.

Vinneren var en heldig 53 år gammel mann fra Massachusetts. Selv om det kun var denne karen som vant den største jackpoten, så var det flere andre som dro i land mindre premier, opplyser CasinoVinner.net. En av de heldige vinnerne vant en million dollar, som kanskje er mindre, sammenlignet med den største jackpoten, men er fortsatt ikke slump penger å fnyse av.

Hva ville du brukt pengene på om du skulle vunnet en gigantisk sum? Selv om en ny bil eller en lang ferie kan være fristende, kan faktisk kosmetisk tannkirurgi være en mer givende premie i det lange løp.

Hvordan tannkirurgi kan endre livet ditt

Hvordan føler du deg når du smiler inn i speilet om morgenen? Er du fornøyd med tennene dine, eller skulle du ønske at de så annerledes ut? Både nordmenn og amerikanere misunner smilet man ser på Hollywood-stjerner, så om du ikke helt synes at ditt eget smil strekker til er du ikke alene.

Om du er misfornøyd med tennene og smilet ditt kan det påvirke livet ditt negativ på måter du ikke engang er bevisst på. Folk som mangler selvtillit smiler generelt mindre enn de skulle ønske, og om du er spesielt selvbevisst vedrørende tennene dine vil dette bare gjøre det enda verre. Det kan hende at du blir nervøs når du skal ta bilder, eller kanskje du forsøker å prate annerledes slik at tennene dine skal synes minst mulig?

Å ha et vakkert smil er ikke bare en selvtillitsboost, det kan også positivt påvirke livet ditt på mer pragmatiske måter. F.eks. har studier vist at mennesker med hvitere og rettere tenner mer sannsynlig blir oppfattet som attraktive, tillitsverdige, og suksessfulle, sammenlignet med de mennesker som har vært mindre heldige med tennene sine.

Det er ikke nødvendig å vinne lotteriet

Det aller beste med en kosmetisk tannkirurgi er kanskje det at det ikke er nødvendig å vinne en gigantisk jackpot for å ha råd til å gjennomføre det. Før så var det kanskje slik at kosmetiske inngrep kun var tilgjengelige for de rike og berømte, så har nå ny teknologi og bedre metodologi brutt disse gamle barrierene. Nå er det godt mulig for en vanlig person å gjøre kosmetiske inngrep i tennene sine uten å tømme sparekontoen sin helt.

Om smilet ditt ikke er så hvitt som du skulle ønske, vil tannlegens inngripen være raskere, mer effektivt, og vil vare lengre enn hva du kan oppnå gjennom medisiner du kan kjøpe på apoteket, eller over disk. Det er også viktig å presisere at noen av disse varene som er mulig å kjøpe over disk faktisk kan skade tennene dine.

Om tennene dine ikke er så rette som du skulle ønske, vil gjennomsiktige tannreguleringer trekke de på plass raskere enn tradisjonelle tannlegeregninger, samtidig som man slipper å gå rundt med stygg ståltråd på tennene.
Om du har skadet en tann, og den ødelegger smilet ditt, så finnes det nå enkle metoder som varer lenge og som vil gjøre smilet ditt mer attraktivt, kun etter et enkelt besøk hos tannlegen.

Om det kun er formen, fargen, eller plasseringen til en eller to av tennene dine som er problemet, så er dette den perfekte jobb for tannleger som jobber med porselen. De kan lage syltynne fasader som effektivt skjuler ujevnheter ved den enkelte tann.